Beko groep

Een sloep huren in Amsterdam Centrum: tof idee!

sloep huren amsterdam

Een sloep huren in Amsterdam Centrum: tof idee!

Geplaatst op

Veel mensen zijn dol op Amsterdam, het is tenslotte de hoofdstad van Nederland en dit is niet zonder reden. Er zijn zo veel dingen die je kunt doen om je het naar de zin te maken. Een van die dingen is het huren van een sloep. Wanneer je door de grachten vaart, is dit een unieke manier om de stad op een geheel andere wijze te ontdekken. In deze blog nemen we het verschijnsel sloep huren amsterdam met je door.

Sightseeing in Amsterdam

Het is een gave trip door Amsterdam. Je kunt zo veel toffe dingen zien. Vooral de gebouwen die je anders vanaf de straat ziet, zien er nu vanaf het water heel anders uit. De stad Amsterdam heeft een geweldige geschiedenis en die beleeft je echt wanneer je door de oude grachten vaart.

“Water doet iets met je!”

Lekker eten en drinken

Om je tijd op het water extra leuk te maken is het een aanrader om zelf wat eten en drinken mee te nemen. Zo houd je jezelf energiek en je relaxt gewoon veel beter met een paar wijntjes op. Maar niet te veel, want ook op het water moet je alert zijn! Wat nemen we dus mee als we gaan varen:

  • Bier
  • Wijn
  • Nootjes
  • Tapas
  • Of elke andere snack die je maar kunt verzinnen

Een heerlijke tijd ga je zo te gemoed met vrienden en familie.

Hilarisch

Het komt geregeld voor dat mensen veranderen wanneer ze op het water zijn. Soms lijkt het wel alsof ze een beetje los komen. Ook op het strand zien we dit vaak, wanneer ze de zee in duiken bijvoorbeeld. Water doet iets met je! Het zorgt zeker voor de nodige hilariteit, want weer andere mensen kunnen het in het begin een beetje griezelig vinden.

“Een ideale manier om te genieten”

Aanmeren en verder genieten

Amsterdam kent vele restaurants waar jullie kunnen genieten van uiteenlopende gerechten. Of je nu houdt van sushi, Chinees, Nepalees, Marokkaans of Frans. Je lievelingskeuken zit er zeker tussen. Je meert aan, levert je boot in en gaat te voet naar het restaurant. Een ideale manier om te genieten. Mensen die in Amsterdam wonen of er gewoon vaak komen, weten dat er voortdurend dingen veranderen. Duik de stad in en ontdek hoe ze is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Leer meer over de wereld van diners en entertainment. Maak er wat van met de tips die je kunt vinden in de blogs die we je presenteren.

Contactgegevens

Via info @ bekogroep.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden