We gaan uit van de internationale standaarden als het gaat om het inrichten van een hotelkamer. Veel gasten zijn al in andere hotels geweest en weten hoe het reilt en zeilt, of hoe dit zou moeten gaan. Natuurlijk komen ze ook wel eens dingen tegen die niet goed zijn, maar wil jij dat jouw hotel daarmee vergeleken gaat worden in de slechte zin van het woord, nee natuurlijk niet! Dus we gaan er iets aan doen zodat jij een mooi hotelkamertje kunt inrichten voor je gasten. Lees snel verder om te ontdekken hoe je dit allemaal kunt doen. Ben je klaar met het lezen van onze blog, dan zijn er nog veel meer blogs op dit forum te vinden. 

Richt de kamer praktisch in

Ten eerste komt de noodzakelijke praktische waarde van de kamer aanbood. Het is belangrijk dat een hotelkamer op een praktische manier ingericht wordt, gasten moeten zich goed voelen en al hun spullen kwijt kunnen. Zorg dus voor voldoende kasten en een kluis om waardevolle dingen in op te bergen. Daarnaast is het belangrijk dat er een comfortabele douche, bad en toiletruimte is. Veel gasten willen niet een toilet delen met andere gasten. Dit vinden wij zeer begrijpelijk. Zeker in een hotel is het nodig dat je gewoon een huiskamer in een andere stad hebt. Althans dat gevoel ervaart.

Werkbare kamer

Veel mensen die een stad bezoeken zijn er ook voor zakelijke aangelegenheden te vinden. Daarom is het erg belangrijk om een goed bureau te hebben staan op de slaapkamer. Natuurlijk moet je ook een tv hebben zodat mensen op de hoogte kunnen blijven van de actualiteiten. Daar hebben ze vaak ook wel een laptop of smartphone voor, maar vanuit bed liggen kijken naar de tv heeft toch een net wat andere sfeer. Natuurlijk is het ook entertainment. Zorg ervoor dat de afstandsbediening schoon is, in veel hotels wordt hier geen waarde aan gehecht en is de afstandsbediening ronduit smerig.

Luxe

Het hoeft niet Spartaans ingerichte zijn, luxe mag er zijn. Vergeet alstublieft niet de airco te realiseren, zeker wanneer het hotel staat in landen waar de temperatuur in de zomer of zelfs in de winter behoorlijk kan oplopen. Een airconditioning maakt het dan een stuk fijner. En wat betreft de douche, deze mag best uitgerust worden met een jacuzzi. Natuurlijk gaat de prijs dan wel omhoog, maar je mikt op klanten die een realistische prijs willen betalen voor goede service.