Beko groep

Hoe verzorg je een logé

Hoe verzorg je een logé

Geplaatst op

Het gebeurt nog regelmatig dat mensen blijven slapen bij hun familie of hun goede vrienden. Dit gebeurt het meest wanneer iemand een lange afstand moet afleggen om weer thuis te komen. Hoewel het allemaal natuurlijk hartstikke gezellig kan zijn, is het niet vreemd als je wat vragen hebt over hoe je nou eigenlijk je logé goed verzorgd. In deze blog geven we je een aantal tips om je familielid of vriend die blijft slapen een fijn verblijf te kunnen bieden.

Tip #1: zorg voor een frisse slaapplek

Het is natuurlijk erg belangrijk dat je je gast(en) een fijne en frisse plek kunt aanbieden om te blijven slapen. Je wil immers niet dat hij of zij hoeft te slapen of een of ander krakend bed met stoffige dekens! Het beste wat je kunt doen is dat je een speciale kamer hebt die helemaal is ingericht voor een logé. Zorg er ook voor dat je schone dekbedden en kussens hebt voor je gasten. Natuurlijk kan een schoon en nieuw matras ook niet ontbreken. Kijk daarom op de website van Matrassenman om een nieuw matras te kopen.

Tip #2: maak het lekker knus

Land je het leuk vindt om gasten te hebben die blijven slapen, dan is het belangrijk dat de slaapplaats iets meer te bieden heeft dan het normale bed en de gebruikelijke slaapkamer. Als je graag mensen uitnodigt om te blijven slapen, is het wel zo prettig als de slaapplaats ook uitnodigend is. Maak de logeerkamer daarom lekker knus met een gezellige en warme uitstraling.

Tip #3: zorg voor een luxe ontbijt

De meeste mensen pakken niet groots uit als het gaat om het ontbijt. Ondanks dat het niet gebruikelijk is om een luxe ontbijttafel te dekken, kan je de ervaring van je gast nét dat beetje beter maken door je familie of vrienden te trakteren op een heerlijk luxe ontbijt. Denk bijvoorbeeld aan verse croissantjes, een lekker omeletje, een glas vers geperste jus d´orange en een schaal met lekkere diverse soorten fruit zoals aardbeien, ananas, banaan en kiwi.

Gerelateerde berichten

boot huren in Leiden

Kan ik een boot huren zonder vaarbewijs?

Een boot huren in Leiden is de garantie voor een leuk uitje. Het is de ideale manier om deze oude stad te ontdekken. Leiden heeft een geschiedenis...

Lees meer

Over ons

Leer meer over de wereld van diners en entertainment. Maak er wat van met de tips die je kunt vinden in de blogs die we je presenteren.

Contactgegevens

Via info @ bekogroep.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden