Beko groep

Tips en tricks voor het kiezen van een vloer

Tips en tricks voor het kiezen van een vloer

Geplaatst op

Er zijn eindeloos veel ontwerpmogelijkheden van vloeren, dus we begrijpen dat het lastig is eentje uit te kiezen. Vloeren zijn een belangrijke overweging in elk huis: het kan de toon van de kamer zetten. In deze blog vertellen we wat tips en tricks om een mooie vloer te kiezen voor in je huis. 

Creëer continuïteit

Wanneer je openstaande deuren hebt, is de vloer essentieel om de continuïteit tussen de tuin en woonkamer te verzekeren. Leg de terrasplanken buiten in dezelfde richting als de houten planken binnen. Zelfs als de deuren gesloten zijn, zal het hebben van soortgelijke vloeren op het terras en in de woonkamer het gevoel geven dat de ruimte door het glas wordt ‘geprojecteerd’. Dit zorgt ervoor dat de binnenruimte veel groter aanvoelt. Gebruik je toch liever verschillende materialen of kleuren? Zorg er dan voor dat de planken dezelfde uitlijning hebben om hetzelfde effect te krijgen.

Betonvloer voor industriële look

Tegenwoordig is een industrieel interieur een onmisbare trend. Betonnen vloeren afwisselen met bijpassende meubels en accessoires is prachtig en je ziet het steeds meer. Kies voor een gietvloer en het is ook nog eens kindvriendelijk. Doordat er geen voegen in de vloer zitten, blijft er minder vuil achter. En ja, met (kleine) kinderen gebeurt dat nou eenmaal sneller. Plus het is makkelijk te onderhouden: even de stofzuiger en dweil eroverheen en klaar ben je. 

Keramische tegels

Een houten vloer is niet de makkelijkste om te onderhouden en toch kan een het er prachtig uitzien. Voor die mensen hebben we een goede oplossing: namelijk keramische tegels. Er bestaan keramische tegels in alle patronen, en dus ook tegels die eruit zien als houten planken. Zo heb je de look die je in gedachten had en kun je je vloer een stuk makkelijker onderhouden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Leer meer over de wereld van diners en entertainment. Maak er wat van met de tips die je kunt vinden in de blogs die we je presenteren.

Contactgegevens

Via info @ bekogroep.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden